cukr a med

Třtinový cukr...............vyrábí se z cukrové třtiny, je lépe stravitelný, než řepný cukr.Obsahuje přírodní minerály.

Nerafinovaný cukr............vyrábí se z cukrové řepy , bez rafinace, je tmavý a obsahuje minerály.

Med....................čistý produkt, jako produkt včel, je nejen jako sladidlo, ale i jako lék.Obsahuje hodně užitečných fytolátek a minerálů, vitamínů.

Stévie........... je zelená rostlinka, používají se její lístky. Lístky jsou až 100x sladší než cukr.

Stévie je vhodná pro diabetiky i pro ty, co chtějí sladit bez kalorií.

Stévie je bez kalorií a navíc obsahuje i nějaké minerály.

Používá se čerstvá, sušená nebo jako prášek Sladký polibek a nebo ve formě sirupu. Je vhodná do nápojů, na vaření i na pečení. Používá se jen velmi malé množství, 1 polévková lžíce cukru je jako na špičku nože Stévie a nebo 3 kapky sirupu.